Dinerconcert

First Date

Vrouwkje Tuinman & Nienke Nasserian

do 26 sep

18.00 — 20.00

Flint
Los ticket
€37,50 / regulier
€35,50 / CJP
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Voorgerecht, hoofdgerecht, inclusief 1 drankje.

Inloop vanaf 17:30u

Wat is de liefde zonder daten en zonder eten? Als je als festival het thema Uit Liefde kiest, moet je natuurlijk de ultieme omstandigheden creëren om de liefde te laten bloeien.

Onder het genot van een veganistisch tweegangendiner (incl. 1 drankje) in theaterkeuken en café TREK ben je getuige van de First Date van sopraan Nienke Nasserian en schrijver Vrouwkje Tuinman.

Klikt het? Schuurt het? Knettert het? Laait er wat op?


Menu
*
voor
groene asperge met baba ganoush, perzik, hazelnoten, pistache en aceto balsamico
*
hoofd
portabella gevuld met linzen, paprika en tomaat


credits
voordracht Vrouwkje Tuinman
zang Nienke Nasserian

foto Nienke Martin Sieper
foto Vrouwkje Luuk Huiskes

Vrouwkje Tuinman

Vrouwkje Tuinman (1974) schrijft romans, dichtbundels, teksten voor muziektheater en andere dingen waarvoor ze even geen hokje kan verzinnen. Ze won er prijzen mee. In juni 2022 verscheen haar novelle Tijdelijk verblijf. Momenteel werkt ze aan een roman en een essaybundel. In oktober 2022 ontving Vrouwkje de (ongeveer) driejaarlijkse C.C.S. Croneprijs voor haar hele oeuvre.

Nienke Nasserian

Sopraan en klassiek muziektheatermaakster Nienke Nasserian Nillesen is in 2018 afgestudeerd aan de Master of Music Muziektheater Klassiek aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ze behaalde hier in 2016 ook haar Bachelor. Nienke was te zien in verschillende producties zoals PLEIN, een co-productie van Wunderbaum en Theater Rotterdam en de kinderopera De Theorie van Alles, een productie van De Nationale Opera & Ballet. Als maker heeft Nasserian vier voorstellingen geschreven en gespeeld. Haar laatste voorstelling RISE, een zelfhulpopera ging in de zomer van 2023 in première tijdens Wonderfeel Festival, nadat ze de Keep an Eye Productieprijs had gewonnen met haar voorstelling MTOTO.
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam