Tickets

Tickets voor de (diner)concerten, voorstellingen en de podcastwandelingen bestel je online via deze website of www.flint.nl.

Telefonisch via het bespreekbureau van Flint (033-4 229 229) of van 23 t/m 26 september aan de kassa van Flint, Amersfoort.

Online programma
Dit jaar presenteert September Me voor het eerst een (gratis toegankelijk) online programma met livestreams, Q&A’s, interviews en meer.

September Me en corona
Het festivalbezoek ziet er iets anders uit dan je van ons gewend bent. Wij staan voor je klaar om je op een veilige wijze te ontvangen. Gedurende het hele festival volgen we het beleid van hoofdlocatie Flint op alle festivallocaties (Flint, StAeg & Veerensmederij).

  • Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht. Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te vekrijgen: vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs. Een papieren versie print je op coronacheck.nl.
  • Open de CoronaCheck-App op uw smartphone en houd uw geldig identiteitsbewijs gereed bij binnenkomst. Alleen in combinatie krijgt u toegang.
  • Kom niet naar het festival als u verkoudheidsklachten, koorts of griep heeft.
  • De horecafaciliteiten zijn geopend.
Geen tickets beschikbaar.