Tickets

De ticketverkoop voor September Me verloopt via het kassasysteem van Flint. Voor telefonische vragen kunt u ook contact opnemen met het Bespreekbureau van Flint via 033 – 4229 229 of per mail via kassa@flint.nl.

September Me Pas
Met de September Me Pas heb je recht op vier vrijkaarten voor concerten tijdens onze vierde editie, van 18 – 20 september in Flint, Amersfoort. Alle combinaties zijn mogelijk (bijv. 4 kaarten voor 4 verschillende concerten, 2×2 kaarten voor 2 concerten etc.). Het thema dit jaar is In de Geheime Tuin.

Met de aanschaf van een September Me Pas steun je het festival in onzekere tijden én ben je verzekerd van plekken in de zaal. We verwachten dat we in september nog rekening zullen moeten houden met de 1,5 meter regel, waardoor de capaciteit beperkt zal zijn. Als dank voor je steun bieden wij een kwalitatief en avontuurlijk programma in een aangepaste en veilige setting.

Prijs September Me Pas: €100,- excl. servicekosten.

Bestel je September Me Pas*

Wanneer je een pas bestelt, ontvang je vanuit Flint een mail over hoe u de pas om kunt zetten naar de gewenste voorstellingen/concerten en/of diners.

Geen tickets beschikbaar.