Tickets

De September Me 2021 kaartverkoop van losse concerten en voorstellingen gaat op 3 juli van start via Flint. Het programma staat vanaf eind juni online. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

September Me passe-partout
Met de aanschaf van een September Me passe-partout steun je het festival in onzekere tijden én ben je verzekerd van plekken in de zaal*. Als dank voor je steun bieden wij een kwalitatief en avontuurlijk programma in een veilige setting. Het passe-partout is vanaf 11 juni verkrijgbaar via de button hieronder.

Tijdens het festival kun je genieten van concerten van onder andere het Meral Polat Trio, Sinan Eroglu, Nurit Stark, Quirine Viersen, Luc-Marie Aguera, Isabel Charisius, Thomas Beijer, Neo-fanfare 9×13 en Sanem Kalfa & George Dumitriu. Verder spelen er voorstellingen van Orkater, Amber Docters van Leeuwen, Cello Octet Amsterdam, Touki Delphine & Bernadeta Astari, Pieter van Loenen met o.a. Hanneke Last en de familievoorstelling Krijg de Kleure! van Ragazze Quartet en 2TurvenHoog.

Composer in Focus is de Ierse altviolist en componist Garth Knox die speciaal voor het Ragazze Quartet de compositie Four into Twenty schreef die tijdens het openingsconcert wordt gespeeld. Garth Knox studeerde altviool aan The Royal College of London en speelde jaren in het gelauwerde Arditti Quartet. Knox woont nu in Parijs en speelt recitals en concerten in Europa, Amerika en Japan.

*We verwachten dat we in september nog altijd rekening zullen moeten houden met corona-maatregelen. I.v.m. de registratie van de aanwezigen en beperkte capaciteit, zullen we je eind augustus vragen om ons door te geven welke concerten/voorstellingen/diners je wenst te bezoeken, dit kan tot een week voor een festival. Je ontvangt hierover bericht van ons, wij hopen op uw begrip. 

Alle dagen

€175,-
Het passe-partout geeft toegang tot alle concerten en voorstellingen tijdens September Me 2021 (23 – 26 september), inclusief de dinerconcerten en het online programma. (excl. Inleiding 'Het Zwarte Raam & So You Think You Can Write a Strijkkwartet?!)

do 23 september

€55,-
Toegang tot alle concerten/programma's op donderdag 23 september.

vr 24 september

€65,-
Toegang tot alle concerten/programma's op vrijdag 24 september, incl. diner m.u.v. de inleiding van Het Zwarte Raam. I.v.m. beperkte capaciteit kan je alleen los reserveren.

za 25 september

€100,-
Toegang tot alle concerten/programma's incl. diner op zaterdag 25 september.

zo 26 september

€110
Toegang tot alle concerten/programma's incl. diner op zondag 26 september.

Losse tickets