Over September Me

September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Tijdens deze jubileumeditie stelt artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

September Me passe-partout
Vanaf 11 juni gaat het September Me passe-partout in de verkoop.

Het September Me passe-partout geeft toegang tot alle concerten en voorstellingen tijdens September Me 2021 (23 – 26 september), inclusief de dagelijkse dinerconcerten en het online programma.

Bestel hier je passe-partout

September Me Meer
Voor mensen die niet in staat zijn om de reguliere concerten te bezoeken organiseren we concerten onder de naam September Me Meer. Hiermee brengt het festival muziek naar mensen in verzorgingshuizen en ziekenhuizen. In de aanloop naar het festival coacht Ragazze Quartet diverse ensembles om deze optredens te verzorgen.

Meld je aan voor de September Me nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws rond de komende editie. 


23 – 26
September
2021
Amersfoort

De vijfde editie van September Me vindt plaats van 23 t/m 26 september 2021. Thema van het festival is ‘Helden’.

Locaties

TREK theaterkeuken & café
AFASzaal
Rabobank Theaterzaal
Zaal 1
Zaal 2
St. Aegtenkapel
t Zand 37 3811 GB Amersfoort

Partners