Over September Me

September Me -muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers- maakt Amersfoort in het laatste weekend van september tot hét centrum van de (klassieke) muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelt ieder jaar met nieuwsgierige en open blik een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dat jaar. In 2022 is dat: Met Dichte Ogen.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn onze ogen ons voornaamste luik naar de wereld. ’s Nachts als het donker is lijken er mogelijkheden te zijn die we overdag niet zien. Dankzij de muziek kunnen we in contact komen met lagen binnen onszelf die onzichtbaar zijn of onbereikbaar lijken. Met Dichte Ogen is een ode aan de fantasie en de zintuigelijke beleving. Wat zie jij met je ogen dicht?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

September Me 2022 vindt plaats van 22-25 september.

Meld je aan voor de September Me nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws rond de komende editie. 


22 - 25
september
2022
Amersfoort

De zesde editie van September Me vindt plaats van 22 t/m 25 september 2022. Thema van het festival is Met Dichte Ogen.

Locaties

Flint
Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort
Sint Aegtenkapel
t Zand 37 3811 GB Amersfoort
Veerensmederij
Soesterweg 330 3812 BH Amersfoort
Eemhuis
Eemplein 71-77 3812 EA Amersfoort
De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13 3811 BP Amersfoort