Over September Me

September Me maakt Amersfoort van 23 – 26 september 2021 voor de vijfde keer tot hét centrum van de klassieke muziek. Tijdens deze jubileumeditie stelt artistiek leider Ragazze Quartet met nieuwsgierige en open blik opnieuw een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dit jaar: Helden.

Wie noemen we vandaag de dag terecht een held of heldin? Door wie laten wij ons inspireren en motiveren? Wie hebben lak aan de mening van de oude garde en laten dapper een nieuw geluid horen? Van welke helden uit het verleden kunnen wij nu nog steeds leren en wie zijn de helden van de toekomst?

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.

September Me en corona
Het festivalbezoek ziet er iets anders uit dan je van ons gewend bent. Wij staan voor je klaar om je op een veilige wijze te ontvangen. Gedurende het hele festival volgen we het beleid van hoofdlocatie Flint op alle festivallocaties (Flint, StAeg & Veerensmederij).

  • Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht. Je coronatoegangsbewijs is op 3 manieren te vekrijgen: vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs. Een papieren versie print je op coronacheck.nl.
  • Open de CoronaCheck-App op uw smartphone en houd uw geldig identiteitsbewijs gereed bij binnenkomst. Alleen in combinatie krijgt u toegang.
  • Kom niet naar Flint als u verkoudheidsklachten, koorts of griep heeft.
  • De horecafaciliteiten zijn geopend.

Meld je aan voor de September Me nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws rond de komende editie. 


23 – 26
September
2021
Amersfoort

De vijfde editie van September Me vindt plaats van 23 t/m 26 september 2021. Thema van het festival is ‘Helden’.

Locaties

Flint
Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort
St. Aegtenkapel
t Zand 37 3811 GB Amersfoort
Veerensmederij
Soesterweg 330 3812 BH Amersfoort