Over September Me

September Me -muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers- maakt Amersfoort van 21 – 24 september tot hét centrum van de (klassieke) muziek. Artistiek leider Ragazze Quartet stelt ieder jaar met nieuwsgierige en open blik een bijzonder multidisciplinair festivalprogramma samen voor jong en oud. Componisten, musici en kunstenaars reflecteren op creatieve en inspirerende wijze op het thema van dat jaar. In 2023 is dat: Nieuwe Wegen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwe wegen in muziek, kunst, geschiedenis en voor de mensheid. Welke makers zijn vandaag de dag het meest innovatief? Wie opent deuren, breekt grenzen open, ontdekt nieuwe mogelijkheden? Hoe verhouden we ons tot digitale en technologische ontwikkelingen?

Vaak zorgt evolutie voor nieuwe inspiratie, maar is het altijd goed om te breken met wat is? Wanneer kunnen menselijke uitvindingen bijdragen aan een betere wereld? Beleef op September Me de nieuwste technologische hoogstandjes, vernieuwende concertervaringen, mislukte uitvindingen en werp een blik op de evolutie van het muzikale instrumentarium.

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een muzikaal en sfeervol festivalhart waar je kan verdwalen in een aansprekend verdiepingsprogramma en kunt genieten van bijzondere festivalmenu’s.


21 - 24
september
2023
Amersfoort

De zevende editie van September Me vindt plaats van 21 t/m 24 september 2023. Thema van het festival is Nieuwe Wegen.

Locaties

1. Flint

Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

Google maps

2. Sint Aegtenkapel

t Zand 37
3811 GB
Amersfoort

3. De Lieve Vrouw

Lieve Vrouwestraat 13
3811 BP Amersfoort

4. Veerensmederij

Soesterweg 330
3812 BH Amersfoort

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam