Dinerconcert

First Date

Martin Rombouts & Merel Junge

vr 27 sep

18.00 — 20.00

Flint
Los ticket
€37,50 / regulier
€35,50 / CJP
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Voorgerecht, hoofdgerecht, inclusief 1 drankje.

Inloop vanaf 17:30u

Wat is de liefde zonder daten en zonder eten? Als je als festival het thema Uit Liefde kiest, moet je natuurlijk de ultieme omstandigheden creëren om de liefde te laten bloeien.

Onder het genot van een veganistisch tweegangendiner (incl. 1 drankje) in theaterkeuken en café TREK ben je getuige van de First Date van schrijver en Slimste Mens Martin Rombouts en violist Merel Junge.

Klikt het? Schuurt het? Knettert het? Laait er wat op?


Menu
*
voor
salade van knolselderij, groene appel, witlof en pruim
*
hoofd
moussaka met aubergine, rode currysaus, salade van venkel en radijs


credits
voordracht Martin Rombouts
viool Merel Junge

foto Martin Aisha Zeijpveld

Martin Rombouts

Martin Rombouts (Rotterdam, 1992) is dichter, regisseur en theatermaker. Martins werk is een onderzoek naar het nu, naar de verhalen en krachten die ons leven vormgeven. Hij heeft een bijzondere interesse voor economie, macht, liefde, internet, rouw en kunstmatige intelligentie. Hij maakte de podcast En ze noemden me... Dientje (BNNVARA) en won De Slimste Mens. Zijn debuut zal verschijnen bij uitgeverij Das Mag.

Merel Junge

Merel Junge studeerde viool bij Coosje Wijzenbeek en Vera Beths, was in 2001 winnares van het Davina van Wely Vioolconcours en behaalde in 2007 haar Masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Na haar studie vertrok Merel naar het buitenland,waar zij in het Hong Kong Philharmonic Orchestra speelde, evenals in het Orchestra Sinfonica di Milano Giuseppe Verdi. Als soliste trad Merel op met onder meer het Eerste vioolconcert van Max Bruch en het Concert voor viool enblazersensemble van Kurt Weill. Momenteel speelt Merel in verschillende ensembles en orkesten in binnen- en buitenland, waaronder Nieuw Amsterdams Peil. Zij is tevens vast lid van de Eef van Breen Group.
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam