Dinerconcert

First Date

Tanja ter Brake & Rick Stotijn

za 28 sep

18.00 — 20.00

Flint
Los ticket
€37,50 / regulier
€35,50 / CJP
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Voorgerecht, hoofdgerecht, inclusief 1 drankje.

Inloop vanaf 17:30u

Wat is de liefde zonder daten en zonder eten? Als je als festival het thema Uit Liefde kiest, moet je natuurlijk de ultieme omstandigheden creëren om de liefde te laten bloeien.

Onder het genot van een veganistisch tweegangendiner (incl. 1 drankje) in theaterkeuken en café TREK ben je getuige van de First Date van de Stadsdichter van Amersfoort Tanja ter Brake en contrabassist Rick Stotijn.

Klikt het? Schuurt het? Knettert het? Laait er wat op?


Menu
*
voor
panna cotta van paprika, sinaasappel, basilicum en venkel
*
hoofd
prei met nori, vadouvan, tomaat, appel en tijm


credits
voordracht Tanja ter Brake
contrabas Rick Stotijn

Tanja ter Brake

Tanja ter Brake (1983) is Stadsdichter van Amersfoort, cabaretier & dagvoorzitter, dus ze schrijft, speelt en inspireert. Een aantal jaar geleden verruilde ze haar carrière als ziekenhuisapotheker voor een leven met meer creativiteit. Ze werd onmiddellijk aangenomen aan de Koningstheateracademie, (dé cabaretopleiding van Nederland). Sindsdien voelt ze zich meer Tanja dan ooit:-). Ze geeft humorworkshops, creativiteitstrainingen, schrijft elke dag 'schrijfsels' op haar Instagram en treedt op met haar muzikale cabaretvoorstellingen. In 2022 debuteerde ze als schrijver met haar bundel Nieuwe Maan.

Rick Stotijn

Er is een goede reden de contrabas te betitelen als het fundament van een grote hoeveelheid klinkende muziek. Zo ziet Rick Stotijn het in ieder geval – en hij ondersteunt deze overtuiging door zijn veelzijdigheid als solist, als aanvoerder van de bassectie in vele orkesten, en als lid van innovatieve ensembles. Klassiek uit alle tijden is slechts een deel van de muziek die Rick omarmt. Hij is mede-oprichter van het Stockholm Syndrome Ensemble, dat programma’s samenstelt rond een gebeurtenis, idee of concept. Het verhalende uitgangspunt geeft ruimte aan vergelijking en spiegeling van muziek uit alle tijden en stijlen; van Purcell tot Dylan, van Messiaen tot Radiohead.
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam