Familievoorstelling

Berlage Saxophone Quartet

De Familie Sax (4+)

zo 29 sep

16.00 — 17.00

Veerensmederij
Los ticket
€12,50 / volwassene
€10,00 / kinderen
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Betreed de Betoverende Wereld van De Familie Sax. Een muzikaal avontuur met het Berlage Saxophone Quartet voor het hele gezin!

Stel je voor: saxofoons die met elkaar praten, huilen, lachen, en een heuse familie vormen, variërend van de mopperige opa bassax tot het schattige kleintje schuifsax. Maak kennis met de unieke en tegelijkertijd zo herkenbare Familie Sax die binnenkort gaat verhuizen!

Te midden van tientallen verhuisdozen nemen de gezinsleden met een zweem van verdriet afscheid van het oude en vertrouwde, om samen warme herinneringen op te halen. Soms angstig voor het nieuwe, dan weer het nieuwe avontuur met open armen ontvangend.

Te midden van de hectiek van de verhuizing is er altijd ruimte voor magie, via de betoverende projecties van Jurjen Alkema die de Familie Sax en hun leefwereld tot leven brengen. Laat de saxofoons je meenemen op een betoverende reis, waarin dagdromen werkelijkheid worden.

credits
regie en choreografie Ria Marks
decor- licht- en video-ontwerp Jurjen Alkmea
arrangementen en composities Peter Vigh
sopraan- en bassaxofoon Lars Niederstrasser
altsaxofoon Peter Vigh
tenorsaxofoon Juani Palop
alt- en baritonsaxofoon Eva van Grinsven

Berlage Saxophone Quartet

Het Berlage Saxophone Quartet (BSQ) wordt gezien als voorvechter van een nieuwe generatie saxofoonkwartetten die deze discipline binnen de klassieke muziekwereld stevig op de kaart zet. Opvallend is daarbij de unieke combinatie van muzikale diepgang en verfijning, aangevuld met een aansprekende presentatie waarin andere disciplines de muzikale lading versterken.
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam