Muziektheater / Première

Maat Saxophone Quartet

Voulez-Vous Coucher

za 28 sep

14.30 — 15.30

Mannenzaal
Los ticket
€15 / regulier
€13 / CJP
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Voulez-Vous Coucher is een coproductie van de September Me Academie, Maat Saxophone Quartet en Kunsthal KAdE die de voorstelling in het kader van de tentoonstelling Slaap! presenteert.

Voulez-Vous Coucher is een theatrale muziekvoorstelling over slaap en liefde voor iedereen vanaf 12 jaar. We maken een experimentele reis naar dromenland.

Via muziek en geluiden word je meegetrokken naar een nachtelijke droomwereld waarin het onderbewuste naar boven kolkt en veel van wat overdag onmogelijk lijkt, voorstelbaar wordt. Wanneer het donker van de nacht ons omhult, zijn geluiden des te indringender.

“Over het spel van het Maat Saxophone Quartet kunnen we kort zijn: veelbelovend, duivels goed en hemels aanstekelijk”
— Luister 

Voor Voulez-Vous Coucher slaat September Me de handen ineen met Kunsthal KAdE. Speciaal voor deze editie van September Me én ter gelegenheid van de tentoonstelling Slaap! (24 augustus – 5 januari) maakt locatietheatermaker Carolien Arnold samen met het Maat Saxophone Quartet deze experimentele, fysieke en interactieve muziekvoorstelling.

En dat alles op een zeer bijzondere locatie! De monumentale Mannenzaal met originele bedstedes, vormt de perfecte setting voor dit programma.

credits
regie Carolien Arnold

Maat Saxophone Quartet
sopraansaxofoon Daniel Ferreira
altsaxofoon Catarina Gomes
tenorsaxofoon Pedro Silva
baritonsaxofoon Mafalda Oliveira

(co)productie September Me Academie, Maat Saxophone Quartet, Kunsthal KAdE

Maat Saxophone Quartet

Maat Saxophone Quartet is een Nederlands/Portugees kwartet gevestigd in Amsterdam, dat een unieke persoonlijkheid toevoegt aan elk programma, van fado tot nieuwe muziek. Maat is de winnaar van de meest prestigieuze klassieke competitie in Portugal, "Prémio Jovens Músicos" (2018), en van de "Dutch Classical Talent Award" (2022). Hun visie als groep is het creëren van hoogwaardige uitvoeringen die klassieke muziek vieren, mensen uitnodigen om zich bewust te zijn van de wereld om hen heen, en de stem van levende kunstenaars uit diverse kunstvormen en achtergronden benadrukken.
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam