Online programma

12.09.21
Algemeen

De Van Dale is het afgelopen anderhalf jaar verrijkt met een hoop nieuwe woorden en uitdrukkingen, als gevolg van de coronacrisis (dat is er alvast één).

Er is ten gevolge ook het nodige jargon bijgekomen. Hybride is daar een voorbeeld van. Niet dat het woord nieuw is, maar niet eerder is het zo veelvuldig gebruikt om een evenement of festival te beschrijven. Het hybride festival biedt zowel concerten en programma’s voor fysieke bezoekers, als online aanbod dat vanaf elke PC, laptop of smartphone te volgen is. Zo ook September Me dit jaar.

Met de gloednieuwe online festival portal, beoogt het festival meer en nieuwe bezoekers naar het festival te trekken. Dit is niet enkel het gevolg van aanhoudende maatregelen en mogelijke terughoudendheid bij bezoekers om in een concertzaal plaats te nemen, het is ook onderdeel van het inclusieve karakter dat September Me hoog in het vaandel heeft. Immers; via het gratis toegankelijke online festival kunnen bezoekers zeer laagdrempelig instappen en op elk gewenst moment genieten van enkele unieke reportages en een selectie van bestaande video’s van en over de artiesten op het festival. Voor nog meer festival beleving wordt een viertal (live)streams van concerten aangeboden én kan de online-bezoeker een paar keer per dag live inschakelen op verdiepende interviews en voor- of nagesprekken bij de voorstellingen. Kortom; je bent slechts enkele klikken verwijderd van een onvervalste September Me ervaring!

De onderstaande concerten zullen (live)gestreamd worden:
do 23 september – Openingsconcert Helden – Ragazze Quartet, Garth Knox en Meral Polat
vr 24 september – Het Einde van de Tijd – o.a. Pieter van Loenen en Hanneke Last
za 25 september – Attacca Quartet
zo 26 september – De Encyclopedie van de Moderne Huisvrouw – Touki Delphine

Waldo Volmer
Coördinator September Me Online

 

Foto: Jerry van Vliet

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam