Familieconcert: WAAI (1,5 – 6 jr)

Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)
Tickets voor overige speeltijden: ZO 20 SEPT 11.00 - 12.00  

SOIL Muziektheater

Een poëtische muziekvoorstelling

Waai gaat over het verlangen om op te stijgen en te zweven. Over vogels die kwijtraken en weer gevonden worden. Op prachtige live-muziek fladder je met ons mee en voel je hoe het is om zelf je vleugels uit te slaan!

Wanneer de grote vogel opeens verdwenen is proberen kleine Vogel en Wind hem op allerlei manieren terug te vinden. Totdat ze ontdekken dat ze zelf ook kunnen vliegen. Al klapwiekend met hun armen, al stampend met hun voeten, als ruisend met de rok lukt het ze bijna om zelf op te stijgen. Voel de wind in je gezicht op deze wervelende tocht langs suizen, zwieren en wapperen in deze spannende zintuiglijke voorstelling.

SOIL Muziektheater
SOIL maakt muziektheater. Met muziek als uitgangspunt gaat SOIL de dialoog aan met componisten, beeld- en geluidskunstenaars, dansers, mimespelers, acteurs, de zwaartekracht en de elementen. In de confrontaties met andere podiumkunsten ontstaat het verhaal wanneer verschillende disciplines elkaar versterken. Hier transformeert de muziek de betekenis van het beeld of de ruimte, verdraait het de handelingen en laat het de stilte keihard kraken.

Credits
eindregie Klaus Jürgens
concept/productie SOIL
cello/zang Florien Hamer
piano/zang Anna van Nieukerken
video Rafael Kozdron
beeld/trailer Bart Majoor

Repertoire
G. Ligeti, M.E. Walsh, Marijn Korff de Gidts, L. Janaček, G. Sollima, K. Saariaho

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam