Dinner Talk

House of Makers

Een goed gesprek, een vegetarisch tweegangenmenu en livemuziek

do 22 sep

18.30 — 20.00

Flint
Los ticket
Early Bird (t/m 11 juni) €22,50 / Regulier €25 / CJP, student €23

Tijdens September Me 2022 worden op donderdag, vrijdag en zondag* alle zintuigen geprikkeld tijdens de Dinner Talks. Geniet van een vegetarisch tweegangenmenu (incl. 2 drankjes), inspirerende verhalen en anekdotes van een aansprekende gast uit het festivalprogramma en natuurlijk van livemuziek!

Host Waldo Volmer ontvangt in de sfeervolle setting van theaterkeuken en café TREK elke avond nieuwe interessante gasten. Hij duikt met hen de diepte in aan de hand van enkele thema’s. Het festivalthema van dit jaar, Met Dichte Ogen, vormt de rode draad in de gesprekken.

We kijken door de ogen van de gast naar diens leven en werk, laten ons gehoor strelen door de klanken van muziek, terwijl ons een harmonisch smaakpalet wordt voorgeschoteld:

  • Gebakken brioche met paddenstoeltjes van het seizoen, hazelnotenpesto en krokantje van Parmezaan
  • Halloumi met auberginepuree, linzen met tomaat en chimichurrie

De interviews en optredens vinden plaats tussen de dinergangen.

House of Makers
Op donderdag 22 september zijn sopraan Brigitte van Hagen en de blinde klarinettist André Kerver van House of Makers te gast. Ze zullen onder andere vertellen over de voorstelling From The Sun’s Perspective, een interdisciplinaire muziektheatervoorstelling die de vragen ‘hoe kun je muziek ervaren zonder het (te hoeven) te horen?’ en ‘gaat muziek verder dan ons oor?’ onderzoekt. Door de muziek een visuele vorm te geven en te vertalen in gebaren en dans, wordt de muziek zichtbaar en voelbaar.

*Ook op zaterdag 24 september kun je genieten van een diner in Flint. De Syrische kok Zina Abboud (Zina’s Kitchen) verzorgt een luxe vegetarisch driegangenbuffet tijdens het dinerconcert I Wish The World Could Hear This, waar de muziek van September Me Composer in Focus Aftab Darvishi centraal staat.

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam