Dinner Talk

zo 25 september
17.45 — 19.15
Flint
TREK theaterkeuken & café
Passe partout
Early Bird (t/m 11 juni) €150 / regulier €175
Dag ticket
€100
Los ticket
Early Bird (t/m 11 juni) €22,50 / Regulier €25 / CJP, sudent €23

Vegetarisch tweegangendiner, een goed gesprek en livemuziek

Tijdens September Me 2022 worden op donderdag, vrijdag en zondag* alle zintuigen geprikkeld tijdens de Dinner Talks.

Geniet van een vegetarisch tweegangenmenu (incl. 2 drankjes), inspirerende verhalen en anekdotes van een aansprekende gast uit het festivalprogramma en natuurlijk van livemuziek!

Host Waldo Volmer ontvangt in de sfeervolle setting van theaterkeuken en café TREK elke avond nieuwe interessante gasten. Hij duikt met hen de diepte in aan de hand van enkele thema’s. Het festivalthema van dit jaar, Met Dichte Ogen, vormt de rode draad in de gesprekken.

We kijken door de ogen van de gast naar diens leven en werk, laten ons gehoor strelen door de klanken van muziek, terwijl ons een harmonisch smaakpalet wordt voorgeschoteld.

De interviews en optredens vinden plaats tussen de dinergangen. Binnenkort maken we bekend wie er plaats gaan nemen bij de Dinner Talks en presenteren we het menu. Houd de website in de gaten voor updates!

*Ook op zaterdag 24 september kun je genieten van een diner in Flint. De Syrische kok Zina Abboud (Zina’s Kitchen) verzorgt een luxe vegetarisch driegangenbuffet tijdens het dinerconcert I Wish The World Could Hear This, waar de muziek van September Me Composer in Focus Aftab Darvishi centraal staat.