Dinner Talk

Eef van Breen

Een goed gesprek, een vegetarisch tweegangenmenu en livemuziek

Laatste kaarten

vr 23 sep

18.30 — 20.00

Flint
Los ticket
Early Bird (t/m 11 juni) €22,50 / Regulier €25 / CJP, student €23
Combi ticket
Dinner Talk + Sisonke - Abel Selaocoe & Gareth Lubbe / €35
Combi ticket
Dinner Talk + Girls & Boys - Toneelgroep Oostpool / €49,50

Tijdens September Me 2022 worden op donderdag, vrijdag en zondag* alle zintuigen geprikkeld tijdens de Dinner Talks. Geniet van een vegetarisch tweegangenmenu (incl. 2 drankjes), inspirerende verhalen en anekdotes van een aansprekende gast uit het festivalprogramma en natuurlijk van livemuziek!

Host Waldo Volmer ontvangt in de sfeervolle setting van theaterkeuken en café TREK elke avond nieuwe interessante gasten. Hij duikt met hen de diepte in aan de hand van enkele thema’s. Het festivalthema van dit jaar, Met Dichte Ogen, vormt de rode draad in de gesprekken.

We kijken door de ogen van de gast naar diens leven en werk, laten ons gehoor strelen door de klanken van muziek, terwijl ons een harmonisch smaakpalet wordt voorgeschoteld:

  • Parelcouscous met paprika, verschillende geroosterde wortels en krokante quinoa
  • Gepofte knolselderij, gnocchi, gebrande boter en appel

De interviews en optredens vinden plaats tussen de dinergangen.

Eef van Breen
Op vrijdag 23 september is componist, trompettist, zanger, bandleider en maker Eef van Breen te gast.
De voorstelling Tekenfilm Zonder Beeld, die hij met zijn Eef van Breen Group en het Houten Huis maakte, speelt op zaterdag 24 september tijdens het festival in de Veerensmederij. Eef van Breen werkt veelvuldig samen met kunstenaars uit diverse disciplines waarbij hij beelden en verhalen vertaalt naar muziek, door deze kunstvormen als volledig gelijkwaardige elementen in te zetten. Van Breen denkt niet in termen van instrumentatie of disciplines, eerder aan de persoonlijkheden waarmee hij samen wil werken. Daarbij maakt hij gebruikt van alles wat hij in zijn leven heeft gezien, gehoord en gedacht. De Eef van Breen Group, een collectief van musici en andere makers is het voertuig van zijn muzikale verbeelding.

*Ook op zaterdag 24 september kun je genieten van een diner in Flint. De Syrische kok Zina Abboud (Zina’s Kitchen) verzorgt een luxe vegetarisch driegangenbuffet tijdens het dinerconcert I Wish The World Could Hear This, waar de muziek van September Me Composer in Focus Aftab Darvishi centraal staat.

 

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam