September Me Academie

Terug naar overzicht

Ragazze Quartet / Carolien Arnold

Kamermuziekworkshop + Out-of-the-Box workshop

zo 29 sep 2024

10.30 — 14.00

Flint

10.30 – 12.00 | workshop 1
12.00 – 12:30 | pauze
12:30 – 14:00 | workshop 2

Kosten: €200 per ensemble, voor 2 workshops.
We bieden de workshop kosteloos aan wanneer het deelnemende ensemble wil toezeggen een optreden te verzorgen in een aan September Me verbonden verzorgingstehuis of zorginstelling.

Een unieke bundel van een kamermuziekworkshop verzorgd door Ragazze Quartet (artistiek leider September Me) en een Out-of-the-Box workshop van theatermaker Carolien Arnold, waar wordt geëxperimenteerd met het op een theatrale manier met elkaar verbinden van tekst, fysiek en muziek. De workshop is bedoeld voor avontuurlijke ensembles die graag out of the box denken, op zoek zijn naar nieuwe vormen om hun muziek voor het voetlicht te brengen en warm lopen voor crossovers tussen muziek en andere disciplines.

Aanmelden kan t/m 19 augustus 2024. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons bericht of je ensemble is geselecteerd voor deelname. Je ontvangt dan ook verdere informatie over voorbereiding, betaling etcetera.

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Minimaal 2 musici, naam + instrument
Niveau ensemble*
Nieuwsbrief

Ragazze Quartet

Ragazze Quartet -artistiek leider September Me- speelt klassieke en moderne strijkkwartetten: bevlogen en op het hoogste niveau. Met spraakmakende programma’s heeft het kwartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.
website

Carolien Arnold

Kim (Carolien Arnold) is een onafhankelijke Utrechtse theatermaker en artistiek leider. Haar kwaliteit ligt bij het leggen van verbanden; tussen een plek en een verhaal, tussen vroeger en nu, tussen inhoud en publiek. Locatietheater, muziek en cultuurparticipatie vormen een rode draad in haar werk.
website
Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam