Artist in Focus

Première

Loading Dock Live

Slagwerk Den Haag & special guest Kinan Azmeh

vr 22 sep

19.00 — 19.45

Flint
Los ticket
€10

vr 22 sep

22.00 — 22.45

Flint
Los ticket
€10
Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Slagwerk Den Haag presenteert de succesvolle online Loading Dock Sessions in een live setting.

Tijdens September Me 2023 wordt het loading dock in Flint omgebouwd tot een uniek podium waar Slagwerk Den Haag iconische composities ten gehore zal brengen. Laat je meeslepen door virtuositeit tijdens Philip Glass’s aangrijpende Mad Rush, uitgevoerd op een kleurrijke verzameling instrumenten, een vintage Yamaha keyboard en analoge synths.

Tijdens deze livesessie worden ook inspirerende en verrassende stukken als Batuccita for Donkey Jaws van Hugo Morales en Branches van John Cage gespeeld. Tot slot verwelkomen we niemand minder dan de geweldige Syrische klarinettist en componist, Kinan Azmeh (Artist in Focus) als special guest. Laat je onderdompelen in een kleurrijk klanklandschap in een buitengewone omgeving.

Slagwerk Den Haag
Slagwerk Den Haag is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. Het zijn podiumbespelers én multi-inzetbare (co)creators. Als uitvoerders spelen ze in elke denkbare setting. Op hun traditionele instrumentenarsenaal, maar ook op porselein, paardenkaken, glas of 3D-geprinte instrumenten. Slagwerk Den Haag werkt samen met kunstenaars en makers van nu. In hun projecten reflecteren ze op de nieuwste ontwikkelingen en dragen ze bij aan de speurtocht naar het onontdekte.

Credits
Slagwerk Den Haag
Pepe Garcia
Yung Tuan Ku
Joey Marijs
Vitaly Medvedev
Frank Wienk

klarinet
Kinan Azmeh (Artist in Focus)


Repertoire

Hugo Morales Batuccata for Donkey Jaws
Peter Garland Apple Blossom (for Marimba)
John Cage Branches (for amplified plant materials)
Kate Moore Porcelain Music Box
Phillip Glass Mad Rush
Kinan Azmeh ntb

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam