Neo-Fanfare 9×13
en een vegetarisch tweegangendiner
Geniet van een vegetarisch tweegangendiner* (hoofdgerecht, nagerecht incl. 2 drankjes) van theaterrestaurant TREK. Tijdens het diner speelt Neo-Fanfare 9×13 hun nieuwe programma Halt en sta stil.
Menu
– Knipoog naar hutspot: Proeverij van wortel, ui en pastinaak, bitterbal van champignon met mosterdschuim
– Dessert van grootmoeders appeltaart
Neo-Fanfare 9×13
Met haar nieuwste voorstelling Halt en Sta Stil viert Neo-Fanfare 9×13 dit jaar haar vijfjarig jubileum! Met deze voorstelling gaat 9×13 terug naar haar wortels in de wereld van de fanfare en harmonie. De titel zal onder de meeste HaFaBra musici dan ook de nodige herkenning opleveren, het is namelijk het ritmische percussiemotief dat het stopzetten van een marcherende fanfare inluidt.
Halt en Sta Stil gaat over pas op de plaats maken, een stapje terug doen, herijken, om vervolgens met frisse moed weer vooruit te gaan. Het is daarnaast ook een ode aan de kinderlijkheid en het spelen. Een ode aan het ontdekken van de nieuwe oude wereld.
Met componiste Genevieve Murphy, regisseur David Geysen, choreografe Feadan McCall en tien professionele musici (blazers en slagwerk) verovert 9×13 als vanouds de harten van haar publiek. Na alle complexe decors van de voorgaande voorstellingen gaat Halt en sta stil echt back to basics. Een treffende voorstelling na een roerig jaar.
Muziek
Evoke (2021) Genevieve Murphy
Musici
Piccolo fluit Emeline Dessi
Altsaxofoon Deborah Witteveen
Baritonsaxofoon Daan van Koppen
Trompet Arthur Kerklaan
Mellofoon Pierre Buizer
Trombone Anton van Houten
Trombone Joost Geevers
Helicon Arne Visser
Percussie Jeroen Geevers, Laura Trompetter
Team Halt en Sta Stil
Artistieke leiding Anton van Houten
Compositie Genevieve Murphy
Regie David Geysen
Choreografie Feadan McCall
Kleding Annicke Shireen en Femke van Hilten
Marketing Niké Mulder
Productie Evelien Storm
Algehele coördinatie & zakelijke leiding Anton van Houten