Bartók Pubquiz

Passe partout
Early Bird / €175 (t/m 1 juli)
Regulier / €200 (v.a. 2 juli)

Ragazze Quartet heeft een heuse pubquiz in petto voor de vrijdagmiddagborrelaars! De foyer van Flint wordt omgetoverd tot een gezellige pub waar quizmaster Jim Glerum zijn vragen afvuurt op de Bartók kenner én de nieuwsgierige leek.

Geïllustreerd met luisterrijke en tot de verbeelding sprekende muzikale voorbeelden door Ragazze Quartet, neemt Jim je mee terug naar de tijd van componist Béla Bartók (1881 – 1945). Zo wordt de op het eerste gehoor ingewikkeld klinkende muziek van deze meester onder het genot van een biertje (of twee) net zo gemakkelijk in het gehoor liggend als de jingle van je favoriete wasmiddel of een hit van Beyoncé.

De muziek blijft niet enkel anekdotisch: de Ragazze zullen het hele vijfde strijkkwartet van Bartók ten gehore brengen. Tegen die tijd kunnen alle quizzers lezen en schrijven met de muziek van Bartók, en wordt het een feest van herkenning.

Je kunt je individueel of als team aanmelden (max. 5 personen per team)

De bar is en blijft geopend!


De Bartók Pubquiz is goed te combineren met het Openingsconcert van September Me op vrijdagavond in Flint. Hiervoor zijn speciale combitickets te koop waarmee je ook recht hebt op een maaltijd in TREK, het restaurant van Flint.

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam