Familievoorstelling

Alles leuk en aardig (2+)

Vanaf2 producties, Garage TDI, Malou van Sluis producties

zo 24 sep

15.00 — 15.45

Veerensmederij
Los ticket
€10 volwassenen | €7,50 t/m 12 jaar

Een vrolijke, aanstekelijke voorstelling over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.

Alles leuk en aardig gaat over elkaar beetnemen. Over stiekeme trucjes, elkaar uitdagen, grenzen verkennen en over ‘genoeg is genoeg’. Geintjes uithalen bij degene die je liefhebt, is misschien wel het allerleukste. Maar wat nou als iemand je grapje niet zo leuk vindt?

Geïnspireerd door het boek Driehoek van Mac Barnett & Jon Klassen neemt Malou van Sluis de humor van jonge kinderen onder de loep.

‘Alles bij elkaar is Alles leuk en aardig een ontzettend lieve voorstelling. De heldere thema’s en meerdere boodschappen worden duidelijk en goed overgebracht: weet wanneer je moet ophouden met plagen, pak niet andermans spullen af, en het is leuker als je samen deelt en samen speelt’
— Theaterkrant

Malou van Sluis
Malou van Sluis combineert gevoelige thema’s met lichtvoetige personages en creëert sfeer en liefdevolle verhalen. Intieme, eigenzinnige, beeldende en fantasierijke voorstellingen waarbij het publiek dicht op de huid van de spelers zit. Eerder maakte Malou de voorstelling We hebben er een geitje bij (2+) (naar het gelijknamige prentenboek), In de Verte (2+) i.s.m. Judith Sleddens en VaarWel (2+) met muzikant Maarten Zaagman. In de Verte (2016) en VaarWel (2018) stonden op het Theaterfestival TFJong en toerden beiden in binnen- en buitenland. In 2020 ging de voorstelling Op zoek naar het Huilmeisje (2,5+) in reprise en werkte Malou aan een bijzondere voorstelling op locatie over Modder voor kinderen vanaf 3 jaar.

Credits
concept & idee Malou van Sluis
regie Malou van Sluis en Frederieke Vermeulen
spel Malou van Sluis of Judith Sleddens
spel & muziek Yung-tuan Ku of Mei-Yi Lee
compositie Maarten Zaagman
dramaturgie Frederieke Vermeulen
spelregie Judith Sleddens
decor- en kostuumontwerp Udo Thijssen
lichtontwerp Shirley Versteeg en Andrea Dröes
techniek SV Light & Sound
producent Malou van Sluis Producties in co-productie met Vanaf2 Producties en Garage TDI

Met dank aan Het Wilde Westen, Boerderij Het Burgje en De man met de hamer.

 

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam