Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) & Tin Men and the Telephone

Passe partout
€200
Tickets voor overige speeltijden: ZA 19 SEPT 15.30 - 16.15

80 musici én publiek, gewapend met een app tegen klimaatverandering.

Het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) en jazztrio Tin Men and the Telephone slaan de (vele) handen ineen en spelen fragmenten uit de achtste symfonie van Dvořák, waar de natuur helder in doorklinkt. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie; een onontgonnen gebied voor het orkest, maar onder bezielende begeleiding van de mannen van Tin Men een ware ontdekkingstocht. Ook jij kan onderdeel zijn van dit avontuur: met een speciaal door Tin Men and the Telephone ontwikkelde app (TINMENDO) kan je de improvisaties beïnvloeden. Bepaal het tempo, wie er soleert, laat je smartphone overnemen door de muziek, chat met de piano, improviseer mee en laat je mening horen!

 

Amersfoorts Jeugd Orkest
Het Amersfoorts Jeugd Orkest (AJO) heeft een volledige symfonische bezetting met dubbel hout, volledig koper en slagwerk. Het orkest staat onder leiding van dirigent Rolf Buijs. Het AJO telt ongeveer 70 orkestleden, in leeftijd variërend tussen de 14 en 24 jaar. De orkestleden delen met elkaar hun passie voor muziek, het plezier in het samenspel en de gretigheid om zich muzikaal te ontwikkelen. Het orkest kan zich rekenen tot de betere regionale jeugdorkesten van Nederland.

Tin Men and the Telephone
Wat in eerste instantie lijkt op een doodgewoon jazztrio verandert in enkele seconden in een interactief, technologisch, muzikaal en visueel spektakel waarbij het publiek de show steelt. Tin Men and the Telephone is een creatief en speels muziektrio dat zijn publiek op uiterst innovatieve wijze actief betrekt in de performance door het gebruik van hun interactieve app TINMENDO.

 

Credits
Amersfoorts Jeugd Orkest
dirigent Rolf Buijs

Tin Men and the Telephone
pianist, concept, technologie Tony Roe
drums Gerri Jäger
bas Pat Cleaver

Repertoire
Dvořák – Symfonie no.8 & improvisaties

Credits
Amersfoorts Jeugd Orkest
dirigent Rolf Buijs

Tin Men and the Telephone
pianist, concept, technologie Tony Roe
drums Bobby Petrov
bas Pat Cleaver

Repertoire
Dvořák Symfonie no.8 en improvisaties

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam