September Me 2020 in de steigers

04.05.20
Algemeen

Na een ruime tijd van reflectie, overpeinzingen, gesprekken en het volgen van de meest recente ontwikkelingen, hebben we een knoop doorgehakt: we gaan door met de voorbereidingen van September Me 2020!

In een onveranderde wereld was dit het moment waarop we het volledige programma van kamermuziekfestival September Me zouden presenteren, waarna de kaartverkoop van start zou gaan. Met In de Geheime Tuin als festivalthema hadden we weer een bijzonder programma samengesteld met concerten, voorstellingen, diners en randprogramma voor jong en oud in Amersfoort.

Maar de wereld is niet onveranderd…de wereld staat op zijn kop.
In een een paar weken tijd is er een nieuwe werkelijkheid ontstaan waartoe wij ons als musici, podium en festival opnieuw moeten verhouden.

We gaan onze lenigheid en creativiteit inzetten om het programma zo aan te passen dat we ons samen met jullie op een veilige manier – op 1,5 meter afstand – kunnen verhouden tot deze nieuwe werkelijkheid. Uiteraard dragen we zorg voor een kwalitatief en innovatief muzikaal programma.

Speciaal voor September Me wordt Flint van 18 t/m 20 september 2020 omgetoverd tot een weelderige en muzikale festivaltuin waar we ook in deze bijzondere tijd aangenaam en veilig kunnen verpozen en weer kunnen genieten van live muziek.

In de aanloop naar het festival speelt Ragazze Quartet (artistiek leider September Me) op 15 mei 2020 om 12:30u het jaarlijkse September Me Warm-up concert in de Sint Aegtenkapel. Dit concert wordt live gestreamd via www.staeg.nl/live. Laat via het facebook event weten of je erbij bent!

Tijdens dit concert zullen we het op de actuele situatie aangepaste festivalprogramma presenteren.

De komende weken en maanden blijven we graag met je in contact. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, als vrijwilliger betrokken willen zijn bij het festival, tips hebben of vriend willen worden, mail naar nora@september-me.nl

Groet,

Team September Me
Team Flint
Ragazze Quartet

 

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam