Passe-partout September Me 2021 in verkoop!

11.06.21
Algemeen

Vanaf 11 juni om 20:15u, bij aanvang van ons jaarlijkse September Me warm-up concert met Ragazze Quartet in Flint, gaat het September Me passe-partout in de verkoop.

Het September Me passe-partout geeft toegang tot alle concerten en voorstellingen tijdens September Me 2021 (23 – 26 september), inclusief de dagelijkse dinerconcerten en het online programma.

Bestel hier je passe-partout

Met de aanschaf van een September Me passe-partout steun je het festival in onzekere tijden én ben je verzekerd van plekken in de zaal*. Als dank voor je steun bieden wij een kwalitatief en avontuurlijk programma in een veilige setting.

Op het festival kun je genieten van concerten van onder andere het Meral Polat Trio, Sinan Eroglu, Nurit Stark, Quirine Viersen, Luc-Marie Aguera, Isabel Charisius, Thomas Beijer, Fanfare 9×13 en Sanem Kalfa & George Dumitriu. Verder spelen er voorstellingen van Orkater, Amber Docters van Leeuwen, Cello Octet Amsterdam, Touki Delphine, Pieter van Loenen met o.a. Hanneke Last en de familievoorstelling Krijg de Kleure! van Ragazze Quartet en 2TurvenHoog.

Composer in Focus is de Ierse altviolist en componist Garth Knox die speciaal voor het Ragazze Quartet de compositie Four into Twenty schreef die tijdens het openingsconcert wordt gespeeld. Garth Knox studeerde altviool aan The Royal College of London en speelde jaren in het gelauwerde Arditti Quartet. Knox woont nu in Parijs en speelt recitals en concerten in Europa, Amerika en Japan.

De kaartverkoop van de losse concerten en voorstellingen gaat op 3 juli van start. Het programma staat vanaf eind juni online. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

*We verwachten dat we in september nog altijd rekening zullen moeten houden met corona-maatregelen. I.v.m. de registratie van de aanwezigen en beperkte capaciteit, zullen we u vragen om ons door te geven welke concerten/voorstellingen/diners u wenst te bezoeken, dit kan tot een week voor een festival. U ontvangt hierover bericht van ons, wij hopen op uw begrip. 

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam