Gezocht: Instrumenten voor AZC-band JAZROMAD

11.07.19
Algemeen

Vanuit het muziekatelier van Stichting de Vrolijkheid is de Amersfoortse AZC band JAZROMAD ontstaan. De jonge muzikanten worden begeleid door muzikant Neco Novellas en volgen muzieklessen. Op ons festival speelt de band op zondag 22 september tijdens Keistad Karavaan –dé plek voor jong Amersfoorts talent- op het hoofdpodium van Flint. We hopen dat dit een vliegende start voor hun carrière gaat opleveren!

Maar….

Helaas ontbreekt het de bandleden aan financiële middelen om een eigen instrument aan te schaffen. Om de ontwikkeling van de band te stimuleren, zou het geweldig zijn als de bandleden over een eigen instrument kunnen beschikken zodat ze op elk moment van de dag kunnen repeteren.

We zijn op zoek naar instrumenten in goede staat, die via deze weg een tweede leven krijgen. Van elk van de onderstaande instrumenten zoeken we één exemplaar:

– (Semi)akoestische gitaar
– Basgitaar + versterker
– Elektrische gitaar + versterker
– Keyboard of elektrische piano
– Cajon
– Darbuka
– Drumstel
– 3 (Sure) zangmicrofoons
– Mixtafel met minimaal 12 kanalen en 2 active speakers (zanginstallatie)

Heef u een instrument dat u graag zou willen doneren? Neem dan contact op met feline.schoonhoven@gmail.com t.a.v. Feline Schoonhoven of bel 06-16395450.

Heeft u geen instrument om te doneren maar wilt u wel een financiële bijdrage doen voor de aanschaf van een mooi tweedehands instrument? U kunt uw bijdrage onder vermelding van ‘Instrument AZC band’ storten op rekening NL98 RABO 0136871984 t.n.v. Stichting Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort.

Delen wordt gewaardeerd!

Over de initiatiefnemers
September Me
September Me maakt Amersfoort van 20 – 22 september 2019 tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld, geïnspireerd op het thema Smeltkroes. Vier met ons de grote diversiteit in muziek en reis mee naar een wereld vol kamermuziek, tango, Senegalese sabar, volksmuziek en oosterse klanken.
Speciaal voor September Me wordt Flint Amersfoort omgetoverd tot bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en een bijzonder verdiepingsprogramma.
www.september-me.nl

Stichting de Vrolijkheid             
Stichting de Vrolijkheid is een netwerkorganisatie van bevlogen kunstenaars, muzikanten en andere creatieve geesten die met kunst investeert in de ontwikkeling en empowerment van kinderen, jongeren en hun ouders. Samen met professionele kunstenaars en honderden vrijwilligers organiseert de Vrolijkheid in 25 asielopvangcentra door heel Nederland wekelijks creatieve workshops: dans, theater, beeldende kunst, muziek, film. In de gezinslocatie te Amersfoort organiseert de Vrolijkheid wekelijks o.a een muziekatelier, onder leiding van Neco Novellas. Een plek waar kinderen en jongeren instrumenten uit kunnen proberen, samen kunnen zingen en dansen en talent gecoacht wordt.
www.vrolijkheid.nl

 

Nieuwsbrief Website by HOAX Amsterdam