Over September Me

September Me maakt Amersfoort van 18 – 20 september 2020 tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld, dit jaar geïnspireerd op het thema ‘In de Geheime Tuin’. We presenteren het werk van componisten, musici en kunstenaars die met een creatieve benadering reflecteren op actuele thema’s als de relatie met de natuur, klimaatverandering en duurzaamheid. Met frisse, nieuwe inzichten dragen ze bij aan een de bewustwording van een van de grootste uitdagingen in de 21ste eeuw.

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en een bijzonder verdiepingsprogramma.

Voor mensen die niet in staat zijn om de reguliere concerten te bezoeken organiseren we concerten onder de naam September Me Meer. Hiermee brengt het festival muziek naar mensen in verzorgingshuizen en ziekenhuizen. In de aanloop naar het festival coacht Ragazze Quartet diverse ensembles om deze optredens te verzorgen.