Over September Me

Kamermuziekfestival September Me maakt Amersfoort van 18 – 20 september 2020 voor de vierde keer tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik stelt artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samen, dit jaar geïnspireerd op het thema ‘In de Geheime Tuin’.

Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot een weelderige en muzikale festivaltuin waar we ook in deze bijzondere tijd, waarin COVID-19 ons vraagt om nieuwe manieren om livemuziek te beleven te presenteren, aangenaam en veilig kunnen verpozen.

Het op de huidige situatie aangepaste festivalprogramma zal na 15 mei op de website van September Me en Flint gepresenteerd worden. Meld je aan voor de September Me nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

September Me Meer
Voor mensen die niet in staat zijn om de reguliere concerten te bezoeken organiseren we concerten onder de naam September Me Meer. Hiermee brengt het festival muziek naar mensen in verzorgingshuizen en ziekenhuizen. In de aanloop naar het festival coacht Ragazze Quartet diverse ensembles om deze optredens te verzorgen.

NB: i.v.m. de COVID-19 maatregelen gaan we op zoek naar alternatieve manieren om ons September Me Meer programma vorm te geven in 2020. Meld je aan voor de September Me nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


18 - 20
September
2020
Amersfoort

Komende editie van September Me vindt plaats van 18 t/m 20 september 2020. Thema van het festival is ‘In de Geheime Tuin’.

Locaties

Flint
Coninckstraat 60 3811 WK Amersfoort