UNLOST – een filmisch concert

za 21 september
17.00 — 18.00
De Lieve Vrouw
Theaterzaal
Passe partout
€ 150,- / € 130,- (Early Bird Ticket t/m 1 juli 2019)
Los ticket
€ 16,- / € 15,- (CJP, Student)
Combi ticket Unlost + Lost Tango
€ 50,- (inclusief maaltijd in TREK)

Op dit moment is het alleen mogelijk om de combi tickets te bestellen door de verschillende onderdelen (bijv. Bartók Pubquiz, foodticket vrijdag en Openingsconcert) aan je winkelmandje toe te voegen op de Flint site: www.flint.nl. De korting wordt dan automatisch berekend. We werken er hard aan om zo snel mogelijk een directe ticketlink voor de verschillende combi tickets online te hebben. Excuses voor het ongemak.

Unlost is een filmisch concert en gaat over de “kloof”, de groeiende hedendaagse melancholie, vervreemding en angst tussen verschillende groepen in de samenleving.

Betoverende liederen van de Franse componist Olivier Messiaen worden live uitgevoerd tijdens de vertoning van een korte film, die speciaal op zijn muziek gemaakt is.

Sopraan Florien Hilgenkamp en pianist Roberto Guijarro zijn voor dit concert een intensieve samenwerking aangegaan met filmmaakster Luciënne Venner. Dit zorgt voor een vernieuwende symbiose tussen klassieke liederen en film waarbij de verschillende elementen elkaar zowel becommentariëren als versterken.

Voorafgaand aan het filmisch concert verzorgt het liedduo een inleidende bloemlezing met een verzameling van de mooiste liederen en merkwaardige, grappige en ontroerende teksten over melancholie.

Compositie Olivier Messiaen
Concept en sopraan Florien Hilgenkamp
Filmscenario en regie Luciënne Venner
Pianist Roberto Guijarro
Theatrale uitvoering Eva Bartels, Ergun Simsek