Openingsconcert September Me – van Steve Reich tot Sabar

vr 20 september
20.15 — 22.15
Flint
AFASzaal
Passe partout
€ 150,- / € 130,- (Early Bird Ticket t/m 1 juli 2019)
Los ticket
€ 26,- / € 24,- (CJP, Student)
Combi ticket Pub Quiz + Openingsconcert
€ 45,- (inclusief maaltijd in TREK)

Op dit moment is het alleen mogelijk om de combi tickets te bestellen door de verschillende onderdelen (bijv. Bartók Pubquiz, foodticket vrijdag en Openingsconcert) aan je winkelmandje toe te voegen op de Flint site: www.flint.nl. De korting wordt dan automatisch berekend. We werken er hard aan om zo snel mogelijk een directe ticketlink voor de verschillende combi tickets online te hebben. Excuses voor het ongemak.

Tijdens het feestelijke openingsconcert van September Me nemen we je graag mee op een muzikale wereldreis.

Deze editie pakken we uit met een triple bill: Ragazze Quartet, Béla Quartet (FR) en Matangi Quartet spelen het geprezen Triple Quartet van de Amerikaanse componist Steve Reich. Via de muziek van de Zuid-Afrikaans-Ierse componist Kevin Volans en Impressions d’Afrique van Frédéric Aurier, reizen we af naar onze eindbestemming Senegal, waar percussionist Remco Menting (o.a. Kapok) en vrienden de avond laten uitmonden in een Afrikaans dans- en percussiefeest.


Het Openingsconcert van September Me is goed te combineren met de Bartók Pubquiz voorafgaand aan dit concert. Hiervoor zijn speciale combitickets te koop waarmee je ook recht hebt op een maaltijd in TREK, het restaurant van Flint.