Bartók Pubquiz

vr 20 september
17.30 — 18.45
Flint
Foyer
Passe partout
€ 150,- / € 130,- (Early Bird Ticket t/m 1 juli 2019)
Los ticket
€ 11,- per persoon
€ 45,- bij een aanmelding voor 5 personen
Combi ticket Pub Quiz + Openingsconcert
€ 45,- (inclusief maaltijd in TREK)

Op dit moment is het alleen mogelijk om de combi tickets te bestellen door de verschillende onderdelen (bijv. Bartók Pubquiz, foodticket vrijdag en Openingsconcert) aan je winkelmandje toe te voegen op de Flint site: www.flint.nl. De korting wordt dan automatisch berekend. We werken er hard aan om zo snel mogelijk een directe ticketlink voor de verschillende combi tickets online te hebben. Excuses voor het ongemak.

Ragazze Quartet heeft een heuse pubquiz in petto voor de vrijdagmiddagborrelaars! De foyer van Flint wordt omgetoverd tot een gezellige pub waar quizmaster Jim Glerum zijn vragen afvuurt op de Bartók kenner én de nieuwsgierige leek.

Geïllustreerd met luisterrijke en tot de verbeelding sprekende muzikale voorbeelden door Ragazze Quartet, neemt Jim je mee terug naar de tijd van componist Béla Bartók (1881 – 1945). Zo wordt de op het eerste gehoor ingewikkeld klinkende muziek van deze meester onder het genot van een biertje (of twee) net zo gemakkelijk in het gehoor liggend als de jingle van je favoriete wasmiddel of een hit van Beyoncé.

De muziek blijft niet enkel anekdotisch: de Ragazze zullen het hele vijfde strijkkwartet van Bartók ten gehore brengen. Tegen die tijd kunnen alle quizzers lezen en schrijven met de muziek van Bartók, en wordt het een feest van herkenning.

Je kunt je individueel of als team aanmelden (max. 5 personen per team)

De bar is en blijft geopend!


De Bartók Pubquiz is goed te combineren met het Openingsconcert van September Me op vrijdagavond in Flint. Hiervoor zijn speciale combitickets te koop waarmee je ook recht hebt op een maaltijd in TREK, het restaurant van Flint.