1001 Nacht, een werelds dinerconcert

zo 22 september
18.30 — 22.00
Flint
AFASzaal
Passe partout
€ 150,- / € 130,- (Early Bird Ticket t/m 1 juli 2019)
Los ticket
€ 43,50 / € 41,50 (CJP, Student) inclusief diner
Combi ticket Keistad Karavaan + 1001 Nacht
€ 45,- (inclusief diner)

Op dit moment is het alleen mogelijk om de combi tickets te bestellen door de verschillende onderdelen (bijv. Bartók Pubquiz, foodticket vrijdag en Openingsconcert) aan je winkelmandje toe te voegen op de Flint site: www.flint.nl. De korting wordt dan automatisch berekend. We werken er hard aan om zo snel mogelijk een directe ticketlink voor de verschillende combi tickets online te hebben. Excuses voor het ongemak.

Een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel van het September Me programma is het jaarlijkse dinerconcert. Met als inspiratie het thema smeltkroes, serveren we je dit jaar een diverse, magische, kleurrijke én smaakvolle avond.

Tijdens 1001 Nacht nemen we je mee in de kracht van het verhaal, de fantasie en de vrouw. Je waant je op een Arabische soek met muziek van Julian Schneemann’s Caravan, fragmenten uit de Scheherazade van Rimsky-Korsakov – uitgevoerd door het Ragazze Quartet, gedichten van ‘Asielzoeker des Vaderlands’ Rodaan Al Galidi en een werelds dinerbuffet bereid door Zina Abboud.

Schuif aan en laat je verwonderen.