1001 Nacht werelds dinerconcert

zo 22 september
18.30 — 21.30
Flint
AFASzaal
Passe partout
€ 150,-
Los ticket
€ 42,50 / € 40,50 (CJP, Student) inclusief diner
Combi korting Keistad Karavaan + 1001 Nacht werelds dinerconcert
€ 45,- (inclusief diner)

Je kunt de combi korting krijgen door de verschillende onderdelen (bijv. Bartók Pubquiz, foodticket vrijdag en Openingsconcert) aan je winkelmandje toe te voegen op de Flint site: www.flint.nl. De korting wordt dan automatisch berekend.
Geef een Toegift
€42,50 (incl. diner)

Koop één of meerdere kaart(en) voor iemand die dat zelf niet kan betalen. Het kaartje gaat via een lokale organisatie (o.a. ArteGanza) naar een belangstellende.

Ook als je zelf niet naar dit event gaat, kan je Geef een Toegift kaarten kopen!

Een inmiddels niet meer weg te denken onderdeel van het September Me programma is het jaarlijkse dinerconcert. Met als inspiratie het thema smeltkroes, serveren we je dit jaar een diverse, magische, kleurrijke én smaakvolle avond.

Tijdens het 1001 Nacht Werelds Dinerconcert waan je je op een Arabische soek en nemen we je mee in de kracht van het verhaal, de fantasie en de vrouw.

Ragazze Quartet opent de avond met een nieuwe compositie van Anne-Maartje Lemereis, gespeeld op een door Rob van den Broek speciaal voor de Ragazze ontworpen en gebouwd instrument. Laat je vervolgens meevoeren door de muziek van Julian Schneemanns Caravan, fragmenten uit de Scheherazade van Rimsky-Korsakov – uitgevoerd door het Ragazze Quartet, gedichten van ‘Asielzoeker des Vaderlands’ Rodaan Al Galidi en geniet ondertussen van een werelds dinerbuffet bereid door Zina Abboud.

 Schuif aan en laat je verwonderen.